ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

 

The Secret Seed

 

Η εταιρεία THE SECRET SEED δραστηριοποιείται στο χονδρικό εμπόριο διακίνησης πατάτας Νάξου & Νευροκοπιου (ΠΟΠ), φρούτων (ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ) λαχανικών, φασολιών ξερών.

Σήμερα, η εταιρεία αναπτύσσεται δυναμικά σε νέες αγορές, με τη δημιουργία μιας νέας σειράς τυποποιημένων προϊόντων ελαιολάδου, την οποία με υπερηφάνεια παρουσιάζει στην αγορά: το  Παρθένο Ελαιόλαδο THE SECRET SEED, από επιλεγμένους παραγωγούς & ποικιλία Κορωνεικη καθώς και  έχει πιστοποιηθεί από τα Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας & Ασφαλείας Τροφίμων με ISO και δραστηριότητα σε όλη την Ελλάδα. 

Με γνώμονα πάντα την ποιότητα και την εξυπηρέτηση του πελάτη, σε συνδυασμό με τις καλύτερες δυνατές τιμές της αγοράς, η εταιρεία THE SECRET SEED είναι στην διάθεση κάθε επιχειρηματία που έχει σχέση με το χώρο των φρούτων και λαχανικών.

Κύριο γνώρισμά της εταιρείας, οι μακρόχρονες συνεργασίες μεταξύ προμηθευτών και πελατών, που απορρέουν από τον αλληλοσεβασμό, σε μια εποχή που αυτός σπανίζει.

Η σωστή εξυπηρέτηση που παρέχει η επιχείρηση THE SECRET SEED  απορρέει από την τήρηση των εξής βασικών κανόνων:

1. Αξιόπιστη συνεργασία

2. Εμμονή στην υψηλή ποιότητα τόσο των υπηρεσιών, όσο και των προϊόντων της

3. Καθημερινή προστασία των ευπαθών αυτών προϊόντων

4. Καθημερινή και αποτελεσματική συνεχόμενη συνεργασία με προμηθευτικούς οίκους της Αθήνας και άλλων περιοχών του ελλαδικού χώρου

5. Σωστή και καθημερινή προσωπική εργασία το τετράπτυχο ΠΟΙΟΤΗΤΑ - ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ – ΤΑΧΥΤΗΤΑ - ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ.

Μέσα στα πλαίσια ενός σκληρού ανταγωνισμού, προσπαθούμε να διασφαλίσουμε τα συμφέροντά  σας και να εξελισσόμαστε για τη δική σας ανάπτυξη.