ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ

Φράουλα γλυκιά ζουμερή και κατακόκκινη

froules.png

Οι φράουλες έχουν έντονο κόκκινο χρώμα, ζουμερή υφή, χαρακτηριστικό άρωμα και γλυκιά γεύση!

Είναι πολύ πλούσιες σε αντιοξειδωτικά και μπορεί να έχουν οφέλη για την υγεία της καρδιάς και τον έλεγχο του σακχάρου στο αίμα. Μπορούν να καταναλωθούν ωμές, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν και για μαρμελάδες, ζελέδες, επιδόρπια και αρώματα τροφίμων.

Η φράουλα περιέχει πολλά θρεπτικά συστατικά όπως:

 - Βιταμίνη Α

- Βιταμίνες του συμπλέγματος Β

- Βιταμίνη C

- Σημαντικές ποσότητες καλίου

- Σίδηρο

- Φυλλικό οξύ

- Φυτικές ίνες

Μερικά από τα πιο σημαντικά αντιοξειδωτικά και αντιφλεγμονώδη θρπετικά συστατικά, που περιέχουν οι φρέσκιες, ώριμες φράουλες είναι:

- Οι ανθοκυανίνες

- Οι φλαβονόλες

- Το υδροξύ-βενζοικό οξύ

Πολύ σημαντικά επίσης είναι, τα καρδιαγγειακά οφέλη από την κατανάλωση φράουλας, όπως επίσης και αυτά που αφορούν το σάκχαρο του αίματος, ενώ τα αντικαρκινικά οφέλη της φράουλας, έχουν τεκμηριωθεί από μελέτες σε περιπτώσεις καρκίνου του μαστού, τραχήλου της μήτρας, παχέος εντέρου & καρκίνου του οισοφάγου.

Οι φράουλες λοιπόν, λόγω της υψηλής τους περιεκτικότητας σε βιταμίνες, ανόργανα συστατικά και φυτικές ενώσεις, συμβάλουν θετικά στην υγεία μας, για αυτό και αποτελούν μια εξαιρετική προσθήκη σε μια υγεινή διατροφή.

 

 

Προιόντα

ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΦΑΣΟΛΙΑ ΞΕΡΑ

ΦΑΣΟΛΙΑ ΞΕΡΑ

ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ

ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ

ΜΕΛΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΜΕΛΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΤΟΜΑΤΕΣ

ΤΟΜΑΤΕΣ