ΣΚΟΡΔΟ

Πλήθος επιστημονικών ερευνών αναδεικνύουν τις ευεργετικές ιδιότητες του

Garlic.png

Το σκόρδο είναι γνωστό από την αρχαιότητα και η καταγωγή φαίνεται να έχει ρίζες στην Ασία.

Περιέχει την ουσία αλισίνη, στην οποία οφείλει τη μυρωδιά του αλλά και την προστασία του από εισβολείς όπως έντομα & μικροοργανισμοί. 

Οι ευεργετικές του ιδιότητες, έχουν να κάνουν και με την περιεκτικότητα σε Βιταμίνη Β6 και C, μαγγάνιο και σελήνιο.

Οφέλη από την κατανάλωση σκόρδου

- Σκόρδο το Υπολιπιδαιμικό, Υποχοληστερολαιμικό

- Μειώνει τα τριγλυκερίδια

- Προλαμβάνει τη γρίπη και το κρύωμα

- Σύμφωνα με μελέτη, μέτρια κατανάλωση του μπορεί να μειώσει κατά 35% την πιθανότητα ανάπτυξης καρκίνου του παχέος εντέρου

Ο καλύτερος τρόπος είναι να καταλώνεται ωμό το σκόρδο ενώ υπάρχουν και φαρμακευτικά σκευάσματα, όπως χάπια σκόρδου.

Προιόντα

ΤΟΜΑΤΕΣ

ΤΟΜΑΤΕΣ

ΣΚΟΡΔΟ

ΣΚΟΡΔΟ

ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ

ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ

ΦΑΣΟΛΙΑ ΞΕΡΑ

ΦΑΣΟΛΙΑ ΞΕΡΑ